Tuotteet

Uutuus! Otamme nyt vastaan maksuja myös Bitcoineissa. Lue lisää Bitcoin-maksusta sivulta UKK.

Alla on hieman tarkemmat kuvaukset tarjoamistamme tuotteista. Käyttöjärjestelmänä serverillämme toimii FreeBSD ja yhteytenä on kiinteä 10 Mbit/s. Tarkempia teknisiä tietoja serveristä ja yhteyksistä löytyy sivulta UKK. Yrityksestä ja periaatteistamme löytyy tietoa sivulta YRITYS. IRCnetin I-linet on sovittu siten, että samalla identiltä on mahdollista ottaa kaksi yhteyttä.

HUOM! QuakeNet ei tällä hetkellä myönnä uusia trusteja, joten QuakeNettiin pääsyä emme voi taata IRC-shell palvelusta. IRC-domainista saa omalla ip:llä viisi yhteyttä ja olemme lisänneet pääpalvelimelle viisi virtuaalihostia, joiden kautta voi ottaa yhteyttä. Tilanne on valitettava ja haemme trusteja heti, kunhan QuakeNet sen taas sallii. Lisätietoja osoitteesta http://www.quakenet.org/help/trusts/how-do-i-get-a-trust.

Yhteyden palvelimelle saa SSH:lla ja myös tiedonsiirto tapahtuu SFTP:llä SSH-porttiin. Sähköpostia varten on käytössä IMAP(SSL), SMTP(SSL) ja Webmail (Roundcube). MySQL pyörii omassa jailissa ja käytössä on phpMyAdmin. Lisäksi käytössä on omat nimipalvelimet. Tarkemmat ohjeet ja palvelimien osoitteet löytyvät sivulta UKK.

IRC-shell

Tämä tuote on tarkoitettu lähinnä tavalliseen irkkaamiseen. Lisäksi tarjoamme sähköpostiosoitteen ja kotisivutilaa pääpalvelimelta. Palvelu siis sisältää seuraavaa:

- shell-tunnukset palvelimelle blacklight.fi ja oikeuden ajaa IRC-prosesseja
- kotisivut PHP-tuella osoitteessa http://blacklight.fi/~tunnus/
- sähköpostiosoitteen tunnus@blacklight.fi (tilaa 1 GB)
- tallennustilaa 5 GB (shell+WWW)
- mahdollisuus käyttää pääpalvelimen vhosteja

20 €/vuosi (sis. alv.)

IRC-domain

Tämä tuote tarkoitettu hieman vaativampaa käyttöä varten. IRC-domainista on mahdollista irkata omalla hostilla ja pyörittää samassa osoitteessa isompiakin nettisivuja. IRC-domain pyörii FreeBSD:n jailissa, joten sitä on mahdollista käyttää esim. devausympäristönä. Sisältää seuraavaa:

- shell-tunnukset serverille omadomain.foo ja oikeuden ajaa IRC-prosesseja (ja muutakin harmitonta)
- 1 kpl IPv4-osoitteita ja 1 kpl IPv6 osoitteita käyttöön jailiin (IPv6 osoitteita saa tarvittaessa lisää samaan hintaan)
- domainin ylläpidon (1 vuosi)
- kotisivut PHP-tuella osoitteessa http://omadomain.foo
- sähköpostiosoitteita tunnus@omadomain.foo ja sähköpostiosoitteiden hallinta (Postfix Admin) (tilaa 1 GB/laatikko ja laatikoita max 20 kpl)
- MySQL-palvelimen käyttöoikeus
- tallennustilaa 20 GB (shell+WWW)
- mahdollisuuden luoda kavereille tunnuksia omaan domainiin (erilliset tunnukset tilataan IRC-shellin kautta, hinta 20 €/vuosi)

65 €/vuosi (sis. alv.)


HUOM! Halusimme antaa halukkaille foliohatuille ja sentinvenyttäjille mahdollisuuden hoitaa domain-palvelut myös itse, joten IRC-domainin DNS:n ottaminen meiltä ei ole pakollista. Palvelun hinta ilman domainia on 45 €/vuosi (sis. alv.). Jos haluat itse hoitaa DNS:n, kerro siitä meille niin hoidamme PTR-recordit kuntoon.

Mukavuudenhaluisille toki tarjoamme ratkaisuna omaa palveluamme, jolloin ei tarvitse itse käpistellä ikävien DNS-recordien parissa. Palvelu sisältää domainin rekisteröinnin ja DNS-hostauksen vuodeksi kerrallaan. Domainit rekisteröidään asiakkaan nimiin ja hallintaoikeus säilyy asiakkaalla (ks. käyttöehdot). Käytämme DYNin ja FICORAn palveluja domainien rekisteröintiin, eli tarjolla olevat TLD:t ovat: .fi, .com, .org, .net, .info, .biz.